U11 Országos Bajnokság

október 27, 2019

Az idei évben , szakítva több év gyakorlatával, a Kenguru országos bajnokságban is indítottunk csapatot, melyben újabb játéklehetőséget kaphatnak az iskolákban cseperedő kis kosaraspalántáink.

A csapat felépítése 3 fő pillérre épül, U12 -s korosztályunk életkor szerint visszajátszatható tagjaira, a Gyaxi Rangers Nyuszi kupában szereplő játékosaira, és a Babits Lurkók kis csapatából esetlegesen fellépő fiúkra.

Minden kezdet nehéz, tartja a mondás, ez a mi esetünkben is megállja a helyét, szervezési nehézségek miatt, a gyerekek szüleire és a velük dolgozó edzők /pedagógusok minden erejére, és egy maroknyi szerencsére is szükségünk volt, hogy teljes létszámban tudjunk megjelenni, és a mérközéseket lejátszani.

De a jó játékosoknak szerencséje is van, így sikerült útra kelnünk, és ha már ott voltunk győzelemmel is sikerült megörvendeztetni a minket elkísérő szülőket!

A második meccsen is becsületesen küzdve, ugyan vereséget szenvedtünk, de minden elismerés a kis csapatunké!

Kenguru Országos Bajnokság 1.forduló Kozármisleny

NKA Leány “B”- FKSE Szekszárd UP 30:82(4:20;13:18;5:26;8:18)

Murvai Árpád: ,,Kicsit nehezen adaptáltuk az idegen pályát, de aztán már játszottunk. Ellenfelünk is mindent megtett, igazi kenguru hangulat volt.”

FKSE Szekszárd UP-Kozármisleny SE “A” 36:70 (1:21;14:13;11:4;10:32)

Murvai Árpád: ,,Ellenfelünk képzésben is, fizikai állapotban is előttünk jár. Az első negyed kivételével jó partnere voltunk.”