Sikerült a visszavágás a Sárkányok ellen

november 20, 2019

Szekszárdi Sólymok-Dunaújvárosi Sárkányok 89:63(24:10;23:17;17:28;25:8)

Néhány héttel ezelőtt már találkozott egymással a két csapat, ahol az akkor otthon játszó Sárkányok 3 pontos sikerét hozta a találkozó.

Srácainkat fütötte a visszavágás reménye , így Szabácsy B.(17pont az 1. negyedben!!) vezetésével, már az elején el akartuk dönteni a találkozót, reményeinknek megfelelően alakult a második negyed is, bár zömmel egyéni teljesítményeink révén sikerült tovább növelni a különbséget.(47-27)

A harmadik negyed ben a játék képe nem változott, tovább nyilott az olló a két csapat között(6.perc 61-31), így lehetőség mutatkozott, hogy a részben kezdő és/vagy fiatalabb korosztályú fiúk is pályán lehessenek, természetesen a különbség hamar csökkenésnek indult(64-55)

A negyedik negyed elején viszatértek a pályára a korosztályos fiúk, így a mérközés végülis visszatért eredeti medrébe , Szabácsy B. 37 p,Reining 21 pont vezetésével, visszaállt a közel 30 pontos különbség.

Murvai Á: Egyik csapat sem törődött a védekezéssel. Csapatjátékunk nagyon akadozott,csak nyomokban volt felismerhető.Sok a kezdőnek számító játékos, s nagyon fiatalok is vannak a keretben. Csak a  győzelemhez lehet gratulálni